Å kjøpe helt ny bolig

Å kjøpe helt ny bolig er en spesiell opplevelse. Her har ingen bodd før deg, her er ingen merker på gulvet eller spikerhull i veggene. Alt er splitter nytt og du har muligheten til å sette ditt helt eget preg på boligen. Nå er byggingen i gang

Nærbyen
Illustrasjon salgstrinn 2 Sentrumsnært, skjermet og tilbaketrukket

Trygghet og erfaring

For at du skal få den beste rådgivningen og for at dine interesser som boligkjøper skal ivaretas på best mulig måte, har vi valgt å selge våre boliger gjennom erfarne boligmeglere.

I tillegg er det godt å vite at du får hjelp av kunnskapsrike folk hos Veidekke som har jobbet med boligutvikling i mange år. En trygghet som vil være der fra du kjøper til etter at du har tatt over boligen.

Finansiering

Hvis du vil ha hjelp til å ordne finansiering, kan du kontakte eiendomsmegleren som samarbeider med Danske Bank. Det er verdt å merke seg at dersom du kjøper en ny bolig betaler du bare dokumentavgift for tomteverdien – ikke hele boligverdien som gjelder ved bruktboligkjøp.

Boligvelger 2.salgstrinn Boligvelger 1.salgstrinn Kontakt våre boligmeglere
Nærbyen interiør
Illustrasjon salgstrinn 1 Helt ny bolig gir mange fordeler

Sniktitt i nærbyen

Syv gode grunner til å velge ny bolig

Å velge helt ny bolig gir deg som kjøper både trygghet, stolthet og mange fordeler. Visste du at 90 % av de som velger å kjøpe helt ny bolig velger det samme neste gang de skal flytte?

1. Du får mer tid til overs
I en godt planlagt ny bolig med alle nødvendige funksjoner – og ikke noe renoveringsbehov – får du mer tid til overs

2. Du bor miljøvennlig
I et nytt, energivennlig hjem med gjennomtenkte materialvalg, godt inneklima med lave drift- og vedlikeholdsutgifter.

3. Du kjøper til fast pris
De aller fleste prosjekter har ingen budgivning – du kjøper til den prisen som er oppgitt og dersom flere personer ønsker samme leilighet kan det avgjøres ved loddtrekning.

4. Du bor sikkert
I en moderne og funksjonell bolig, med nøye gjennomtenkte løsninger som gir deg en trygg bolig.

5. Du gjør en trygg handel
Med solid utbygger i ryggen behøver du ikke være redd for at vi ikke skal være der også når boligen er overlevert.

6. Du påvirker utformingen
Er du tidlig ute kan du i dialog med oss få muligheten til være med og påvirke din drømmebolig. Gjennom valg og tilvalg får du et personlig hjem sammen med dyktige innredere.

7. Du kjøper av etablert utvikler og entreprenør
Veidekke Eiendom og Veidekke Entreprenør er Norges største entreprenør- og boligutvikler. Veidekke som konsern har eksistert siden 1936 og alltid gått i overskudd. Vi er der også dersom noe skulle skje etter at boligen er overlevert.

Frost Eiendom er et solid trondheimsfirma med lang erfaring innen utvikling og drift av forretnings- bygg, leiligheter og studentboliger. Selskapet er i sterk vekst, og har store planer for å utvikle flere områder i byen. Nærbyen er ett eksempel, hvor det nå vokser fram et nytt nabolag.

Nærbyen interiør
Illustrasjon salgstrinn 2 Fronter i sort gir deg et kjøkken som skiller seg ut

For å laste ned prospekt må du registrere deg.

Gå til registrering
Lukk